Translate

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τρίτη 15 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  διαφημιστική  εταιρεία“Against the flow” και η Νάντια Αβιτίδου συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού , οργανώνουν και φέτος το 3Ο Charity Gala fashion show   2014που θα διεξαχθεί  Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείo                 Athenaeum ΙnterContinental στην Λεωφόρο Συγγρού 89-93 στην αίθουσα Ballroom.

Το φιλανθρωπικό αυτό σκοπό στηρίζουν με την αμέριστη συμπαράσταση τους το Ρώσικο Πολιτιστικό Κέντρο, το Ελληνορώσικο Επιμελητήριο,  στην Ελλάδα, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και ο ΕΟΤ Μόσχας, όπου η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα τους.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι καθαρά φιλανθρωπικός . Με όπλο - στόχο να κορυφώσουμε την υψηλή ραπτική της Ελλάδας και να ανοίξουμε νέους  επαγγελματικούς ορίζοντες και συνεργασίες  στο εξωτερικό, ευελπιστούμε να επιτελέσουμε το μεγάλο φιλανθρωπικό μας έργο . Η επιβεβαιωμένη παρουσία του γνωστού καλλιτέχνη την μόδας Stephan Caras από το Τορόντο, αντικατοπτρίζει το διεθνές βεληνεκές της εκδήλωσης μας.  

Η Against the flow και η Νάντια Αβιτίδου έχοντας είδη στο βιογραφικό τους δυο επιτυχημένα  Gala Fashion Show  ξεκινάνε για το τρίτο.  Στο πρώτο Gala  στηρίξανε τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος και τον Ιερό ναό Παναγίας Σουμελά στο Μενίδι  με τρόφιμα τα οποία μοιράστηκαν σε οικογένειες και σε συσσίτια. Στο δεύτερο Gala στηρίξανε τον σύλλογο ΠΙΣΤΗ  (σύλλογος παιδιών με νέο πλασματικές ασθένειες). Φέτος η πρόθεση τους είναι η ενίσχυση του Συλλόγου προστασίας αγέννητου παιδιού – Η Αγκαλιά, το ίδρυμα πρόνοιας και εκπαιδεύσεως κωφών και βαρηκόων Ελλάδος ΙΠΕΚΒΕ, την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά και τέλος την Εκκλησία Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Καλλιθέα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν αφιλοκερδώς η Ντορέτα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Κρομμύδας και αναμένεται να την παρακολουθήσουν πλήθος συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Άνθρωποι της μόδας, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες  και πολιτικοί όπως η κυρία Alla Razouvaeva (προσωπική σύμβουλος πολιτισμού στην προεδρία της δημοκρατίας στην Ρωσία),Houlio Inglesias τραγουδιστής πλέον των ογδόντα συμμετεχόντων από την show biz της Ρωσίας , το MTV Ρωσίας, περισσότερα από πέντε ευρωπαϊκά τηλεοπτικά κανάλια, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών εφημερίδων & ραδιοφωνικών σταθμών και τέλος πλήθος απλών συμπολιτών μας, που με την παρουσία τους θα βοηθήσουν την προσπάθεια μας.

Η συνεισφορά σας για τις προσκλήσεις ανέρχεται στα 35-50 ευρώ .  Στην πρόσκληση περιλαμβάνεται καθιστό μενού τριών πιάτων με ποτό  . Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας το συντομότερο καθώς η προπώληση έχει αρχίσει .
Όσοι επιθυμείτε να συμβάλλετε στην στήριξη των παραπάνω φορέων, υπάρχει και πρόγραμμα χορηγιών με ανταποδοτικά οφέλη .   

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Νάντια Αβιτίδου, Against the flow , Τηλ 210-9513330 Κιν 6988916558,                              
Ε-mail: nadiaavitidou@gmail.com ,Ιστοσελίδα: Galafashionshow.gr
Facebook: Gala fashion show





«Παρακαλούμε για την παρουσίαση και αναδημοσίευση του παρόντος Δελτίου Τύπου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου