Translate

Τρίτη 8 Απριλίου 2014


Ξεχάστε το αναπαυτικό κρεβάτι, φέτος οι ταξιδιώτες θέλουν από τα ξενοδοχεία απλά... πρωινό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Απρίλιος 2014, 15:40

Το δωρεάν πρωινό ψηφίστηκε ως η πιο επιθυμητή ξενοδοχειακή παροχή από τους διεθνείς ταξιδιώτες, σύμφωνα με έρευνα του hotels.com. Το δωρεάν WiFi εκτοπίστηκε στην τρίτη θέση. Η πιο επιθυμητή ξενοδοχειακή παροχή εντός δωματίου θεωρείται το δωρεάν WiFi.


Φαίνεται ότι οι οι διεθνείς τουρίστες είναι κοιλιόδουλοι, όταν επιλέγουν τις ιδανικές δωρεάν παροχές ξενοδοχείου. Το Hotels.com αποκαλύπτει σε σχετική του έρευνα, ότι το δωρεάν πρωινό ψηφίστηκε φέτος ως η Νο1 δωρεάν παροχή από τους ταξιδιώτες, πρώτη και από το “νικητή” του 2013, δωρεάν WiFi.

Το δωρεάν WiFi εκτοπίστηκε στην τρίτη θέση. Σε ερώτηση για την κατηγοριοποίηση 33 διαφορετικών περοχών, το πρωινό βρέθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των ταξιδιωτών, ακολουθούμενο από ένα έυκολα προσβάσιμο εστιατόριο.

Οι δέκα ιδανικές ξενοδοχειακές παροχές περιλαμβάνουν ακόμη πάρκινγκ, ζώνες μη-καπνιζόντων και διαθέσιμο καφέ/τσάι στη ρεσεψιόν, όταν καταφθάνει ο ταξιδιώτης. Από την άλλη μεριά, οι παροχές που ψηφίστηκαν τελευταίες ήταν όσες αφορούν παιδιά, κατοικίδια και κωμμωτήρια. Αίθουσες συνεδρίων και συναντήσεων επίσης θεωρούνται από τις λιγότερο σημαντικές παροχές, παρόλο που το 1/3 των ερωτηθέντων ήταν επιχειρηματίες (35%).

Η πιο επιθυμητή ξενοδοχειακή παροχή εντός δωματίου θεωρείται το δωρεάν WiFi και κατόπιν το μπάνιο με ντους, ενώ η λιγότερο σημαντική ήταν η φροντίδα παιδιών εντός δωματίου.

Η Alison Couper, Snr Director Global Communications της Hotels.com, δήλωσε: “Οι ταξιδιώτες φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί στην προέλευση του επόμενου γεύματος τους και αυτό είναι ορατό στα αποτελέσματα της έρευνας. Και παρόλη την ολοένα αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας, ήταν έκπληξη το γεγονός ότι το δωρεάν WiFi έπεσε από την κορυφή της λίστας, αν και παραμένει η πιο σημαντική παροχή εντός δωματίου, καταδεικνύοντας ότι το να παραμένει κανείς σε παφή παραμένει προτεραιότητα”.

Το Top10 των πιο σημαντικών ξενοδοχειακών παροχών
1 Δωρεάν πρωινό
2 Εστιατόριο
3 Internet / Δωρεάν WiFi
4 Πάρκινγκ
5 24ωρη υπηρεσία Front Desk
6 Ξενοδοχείο μη-καπνιζόντων
7 Πισίνα
8 Μπαρ
9 Air Conditioning
10 Παροχή καφέ/τσάι στην είσοδο

Το Top10 των πιο σημαντικών ξενοδοχειακών παροχών (εντός δωματίου)
1 Internet / Δωρεάν WiFi
2 Μπάνιο με ντους
3 Μέγεθος δωματίου
4 Επιλογές TV
5 Air Conditioning
6 Καφές/τσάι
7 Δωμάτια μη-καπνιζόντων
8 Ιδιαίτερα αναπαυτικό κρεβάτι
9 Καθημερινή καθαριότητα δωματίου
10 Είδος μοκέτας/χαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου